Betekenis plotseling opkomende, sterk in...
Juist is: 'Ik woon vlak bij mijn ouders.'

Dependance de Vossenberg

08-05-2022

Na de meivakantie krijgt unit 4 les op onze dependance de Vossenberg (Pagnevaartweg 109). We hebben deze tijdelijke locatie van de gemeente toegewezen gekregen om de verbouwing op onze hoofdlocatie te kunnen realiseren. Tijdens de meivakantie hebben we met ons team alles verhuisd en ingericht zodat we maandagmorgen 9 mei van start kunnen gaan.

Bekijk HIER de foto's. De kinderen van onze teamleden hebben tijdens de vakantie de nieuwe locatie uitgeprobeerd, zodat we al een beetje hebben kunnen oefenen.
De kinderen van unit 4 worden maandag 9 mei zoals gewoonlijk om 08.25 uur verwacht op De Klinkert. Na een korte ontvangst zullen we gezamenlijk naar de Vossenberg wandelen om daar de eerste schooldag te starten. Ouders van unit 4 ontvangen binnenkort een uitnodiging vanuit de unit om een keer te komen kijken op de Vossenberg.

Binnenkort zullen we de ouders van de kinderen van groep 6 apart informeren over de overstap naar de Vossenberg in het nieuwe schooljaar. In ieder geval gaan we tegen het eind van dit schooljaar met de kinderen van groep 6 een bezoek brengen aan de Vossenberg en alvast de route oefenen.
Ook met de andere groepen gaan we een kijkje nemen op de Vossenberg. Dit jaar zal namelijk de eindmusical worden gehouden in de aula op de Vossenberg. Met alle groepen gaan we daar naartoe om de voorstelling te gaan bekijken. Meer informatie hierover volgt later.

Doordat we na de meivakantie de beschikking hebben over een tijdelijke dependance kunnen de kinderen van unit 1 weer gebruik maken van de speelzaal op De Klinkert voor de gymlessen.