Nu het RIVM versoepelingen heeft aangekondigd willen...
'Ik denk dat het niet nodig is' en 'Ik denk niet dat...
KRABBELPOOTJES (KA)

Dinsdag 14 april
Lieve Krabbelpootjes en ouders,

Ik hoop dat jullie een fijn paasweekend hebben gehad. Vandaag begint er een nieuwe bingokaart en hoop dat jullie allemaal weer super goed gaan werken.

Vandaag ga ik verder met de belronde. Ik probeer deze week iedere middag van 14:00 tot 17:00 met jullie bellen.

Groetjes,

Merel

Woensdag 1 april
Lieve Krabbelpootjes en ouders,

Vanaf vandaag 1 april ben ik jullie juf en dit is geen grapje! Natuurlijk hebben de leerlingen en ik elkaar tijdens verschillende momenten al gezien. Helaas kunnen we elkaar nu nog even niet zien en wordt er onderwijs op afstand aangeboden. Samen met mijn kleutercollega's zullen wij dit organiseren en met jullie communiceren.

Ook wil ik vandaag beginnen met het bellen naar de kinderen uit de klas. Iedere week zal ik minimaal een keer naar jullie bellen. Dit doe ik iedere werkdag tussen 14:00 uur en 17:00 uur.  Leuk om iets van jullie te horen. 

Groetjes,

Juf Merel

Dinsdag 31 maart
Dag lieve Krabbelpootjes en ouders, 

Vandaag is mijn laatste officiële dag op basisschool De Klinkert. Wel een heel apart afscheid zo! 

Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor de fijne tijd die we samen hebben gehad. Het samen werken, knutselen, lachen, buitenspelen, grapjes maken maar bovenal voor alle gezelligheid in onze fijne klas. Ik ga jullie heel erg missen maar ik kom, wanneer het weer kan en mag, snel nog een keertje langs! Ook tegen alle ouders wil ik dankjewel zeggen. Ik heb de samenwerking en het contact met jullie als zeer prettig ervaren!

Het contact zal vanaf nu via juf Merel gaan. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft kunt u deze naar haar sturen. Wanneer u nog gerichte vragen of opmerkingen voor mij heeft kunt u deze ook naar Merel sturen, zij stuurt ze vervolgens door naar mij, of naar het volgende mailadres: jopkekleemans@hotmail.com

Nogmaals bedankt voor alles. Ik wens jullie alle goeds voor in de toekomst. Let goed op jezelf maar zeker ook op elkaar! 
Tot snel!

Lieve groetjes,
juf Jopke 

Dinsdag 24 maart
Lieve Krabbelpootjes en ouders,

Vandaag ben ik begonnen met het bellen naar de kleuters. Ik probeer deze week iedere dag tussen 09.00u - 12.00u een aantal kleuters te bellen. Leuk om iets van jullie te horen en vooral om te horen dat het allemaal goed met jullie gaat. Ik mis jullie namelijk wel hoor!

Van een aantal ouders heb ik vernomen dat ze het fijn zouden vinden om wat extra tips te krijgen voor het oefenen met letters. In de bijlage heb ik daarom voor jullie een bestand gemaakt met hierin eenvoudige doe-ideeën om thuis uit te voeren. Kleuters leren vooral door te doen en te ontdekken, probeer dat ook thuis voornamelijk te doen. Houdt er wel rekening mee dat we de letters aanbieden volgens het fonetische alfabet. Deze vindt u HIER.

Daarnaast kunt u ook op zoek naar werkboekjes van bijvoorbeeld Yurls. Hieronder staat een site waarop u het lente werkboekje voor groep 1-2 kunt vinden. Deze werkbladen zijn vergelijkbaar met de werkjes die de groep 2 kleuters in de klas maken. Klik HIER

Wanneer u zoekt op Google naar yurls werkboekjes groep 1-2 vindt u ook werkboekjes voor bijvoorbeeld Pasen of andere thema's. 

Daarnaast hebben wij met de kleuterjuffen ook een yurls Klinkert site gemaakt. Wellicht dat u hier ook leuke ideeën op kunt vinden. Deze site wordt iedere week aangevuld. Klik HIER.

Voor vragen, leuke foto's of gewoon een leuk berichtje kunnen jullie me altijd een berichtje sturen via Basisonline.
Let goed op elkaar en hopelijk tot snel!

Lieve groetjes, 
Jopke