29maart2020
Even geen ingespannen koppies die druk aan het werk...
27maart2020
Nu we allemaal thuisonderwijs volgen vragen we...
KRABBELPOOTJES (KA)

Dinsdag 24 maart
Lieve Krabbelpootjes en ouders,

Vandaag ben ik begonnen met het bellen naar de kleuters. Ik probeer deze week iedere dag tussen 09.00u - 12.00u een aantal kleuters te bellen. Leuk om iets van jullie te horen en vooral om te horen dat het allemaal goed met jullie gaat. Ik mis jullie namelijk wel hoor!

Van een aantal ouders heb ik vernomen dat ze het fijn zouden vinden om wat extra tips te krijgen voor het oefenen met letters. In de bijlage heb ik daarom voor jullie een bestand gemaakt met hierin eenvoudige doe-ideeën om thuis uit te voeren. Kleuters leren vooral door te doen en te ontdekken, probeer dat ook thuis voornamelijk te doen. Houdt er wel rekening mee dat we de letters aanbieden volgens het fonetische alfabet. Deze vindt u HIER.

Daarnaast kunt u ook op zoek naar werkboekjes van bijvoorbeeld Yurls. Hieronder staat een site waarop u het lente werkboekje voor groep 1-2 kunt vinden. Deze werkbladen zijn vergelijkbaar met de werkjes die de groep 2 kleuters in de klas maken. Klik HIER

Wanneer u zoekt op Google naar yurls werkboekjes groep 1-2 vindt u ook werkboekjes voor bijvoorbeeld Pasen of andere thema's. 

Daarnaast hebben wij met de kleuterjuffen ook een yurls Klinkert site gemaakt. Wellicht dat u hier ook leuke ideeën op kunt vinden. Deze site wordt iedere week aangevuld. Klik HIER.

Voor vragen, leuke foto's of gewoon een leuk berichtje kunnen jullie me altijd een berichtje sturen via Basisonline.
Let goed op elkaar en hopelijk tot snel!

Lieve groetjes, 
Jopke