Werk ze, in twee woorden, is juist. Het is een...
Nu het RIVM versoepelingen heeft aangekondigd willen...
KONINGSSPELEN

Konings(thuis)spelen
Op vrijdag 17 april zouden voor de achtste keer de Koningsspelen plaatsvinden. Omdat de Koningsspelen vanwege het coronavirus niet doorgaan, is nu door juf Angelique en haar collega's een versie voor thuisblijvende schoolkinderen gemaakt.

Hoe werkt het?

We hebben voor jullie 20 Konings(thuis)spelen spellen bedacht. Die kan je HIER downloaden.
Bij elk spel staat uitgelegd wat je nodig hebt, hoe het spel gespeeld moet worden, de puntentelling en een plaatje. De spellen kunnen jullie allemaal alleen spelen maar het is natuurlijk veel leuker om het samen met iemand te doen. Dus vraag aan je papa, mama, broer(s) of zus(sen) of ze met je mee willen doen. Print de score kaart en noteer al je punten. Op het eind kan je je eigen certificaat krijgen.

In actie

Voordat je begint met de Koningsspelen moet je eerst een warming-up doen. Bekijk HIER het filmpje en doe mee met juf Angelique. HIER kan je het liedje downloaden.
Daarnaast lijkt ons leuk als jullie foto's en filmpjes maken als jullie hard aan het sporten zijn. En we zouden het helemaal leuk vinden als jullie deze naar je juf of meester sturen, zodat die kunnen zien hoe hard jullie aan het sporten zijn.

LET OP! Voordat je foto's en filmpjes stuurt vraag eerst even aan papa en mama of dit mag, want wellicht wordt jouw foto wel gepubliceerd op de Facebookpagina van school.

Thuisversie Koningsspelen 2020

Er is ook een thuisversie ontwikkeld door de landelijke organisatie van de jaarlijkse Koningsspelen. Download HIER het draaiboek van de thuisversie van het koningsspelen pakket. En HIER kan je de spelkaarten downloaden. Kun je toch thuis Koningsdag vieren!