Wij raden beide aan: 'De directeur en het bestuur...
Zowel met vakantie als op vakantie is juist.

Gelezen in BN De Stem: 'Pittig jaar, maar veel geleerd'.

11-07-2020
Koen den Hollander, leraar van groep 5 en 6 op basisschool De Klinkert in Oudenbosch, vond het een rommelig, maar ook een uitdagend schooljaar. ,,Vooral de periode dat we thuisonderwijs moesten geven was pittig."
Bron: BN DeStem zaterdag 11 juli 2020
Floyd AanenHij ziet ook voordelen van een schooljaar dat besmet is met corona: ,,We hebben er veel dingen van geleerd. Zo hebben we veel oplossingen moeten bedenken op het gebied van ict en we moesten nadenken over de manier van lesgeven. Ik ben blij dat we het schooljaar tot een goed einde hebben gebracht."

Het mooiste moment van dit schooljaar was voor Koen de terugkeer van de kinderen. ,,Ik heb erg genoten toen ze weer naar school mochten. Hen zien en met hen werken is wat ik het liefste doe, natuurlijk."

Het meest kijkt meester Koen uit naar rust. ,,Een schooljaar bestaat wat werkdruk betreft uit pieken en dalen. Naar het einde toe hebben we altijd te maken een heel grote piek. Dan hebben we best veel extra te doen. Er zijn dan oudergesprekken en rapporten. Dat is nu allemaal achter de rug. In de zomervakantie ga ik lekker mijn eigen tijd indelen. En de batterij opladen voor een nieuw schooljaar."