Vooralsnog is alleen 'Ik ga naar het werk' of 'Ik ga...
Betekenis plotseling opkomende, sterk in...
 
Uitspraak van een ouder: "Opvang en meedoen aan naschoolse activiteiten draagt bij aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van mijn kind."

Dagarrangement
Bij Kindcentrum De Klinkert vindt u alles onder één dak. Zo is in het gebouw, naast de basisschool, ook onze eigen peuterspeelzaal Hummelhonk gevestigd. Zij spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van het kind. Daarnaast zijn verschillende vormen van opvang aanwezig die worden verzorgd door kinderopvang De Dwergjes.

Door keuzes te maken kunt u voor uw kind een dagarrangement samenstellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit voorschoolse activiteiten (vsa) en naschoolse activiteiten (nsa). Vanzelfsprekend kan een kind desgewenst gebruikmaken van de tussenschoolse opvang (tso), het zogenaamde overblijven.
Een dagarrangement van 07.30u tot 18.30u behoort bij Kindcentrum De Klinkert tot de mogelijkheden.

De Dwergjes
Bij ons is het nooit saai! Als we niet buiten in de natuur op ontdekkingstocht zijn, dan volgen we een workshop judo of yoga, koken we een heerlijk diner voor onze ouders of schilderen we een levensgroot kunstwerk in het atelier. Bij De Dwergjes kunnen kinderen alles creëren en ondernemen, maar mogen ze ook rustig een boekje lezen. Jullie zijn altijd welkom voor een rondleiding.
Bekijk HIER de website voor alle informatie. 


Buitenschoolse opvang
Buitenschoolse opvang (bso) is bedoeld voor schoolkinderen van 4 tot 13 jaar. Zij gaan tijdens de schoolvakanties naar de bso. Bij bso kan meer: men vangt niet alleen de kinderen op tijdens de vakanties, op studiedagen, maar ook wanneer u dat wenst 's ochtends voor de school begint en na schooltijd.

Vragen?
Voor vragen kunt u ook contact opnemen met Marjolijn Verhaar van De Dwergjes via 06-10649969.
U kunt ook een mail sturen naar: info@dedwergjes.eu