29maart2020
Even geen ingespannen koppies die druk aan het werk...
27maart2020
Nu we allemaal thuisonderwijs volgen vragen we...
Uitspraak van een ouder: "Opvang en meedoen aan naschoolse activiteiten draagt bij aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van mijn kind."

Noodopvang tijdens Coronacrisis
Alle scholen in Nederland zijn m.i.v. 16 maart 2020 gesloten. De komende weken bent u zelf primair verantwoordelijk voor de opvang van uw kind. De opvang die wij als school momenteel verzorgen is alleen bedoeld voor ouders die werkzaam zijn in de cruciale beroepsgroepen en echt geen andere oplossing hebben. Dit conform het beleid van de Rijksoverheid.

De noodopvang is dagelijks op schooldagen en alleen gedurende de gebruikelijke schooltijden. Tijdens de ochtenden worden de kinderen opgevangen door enkele leerkrachten en/of onderwijsassistenten van de basisschool en in de middag wordt de opvang verzorgd door de pedagogisch medewerkers van kinderopvang De Dwergjes.
Indien u uw kind laat overblijven, dan geldt hiervoor het gebruikelijke tarief van € 2,25 per keer.
 
Wanneer u gebruik wenst te maken voor opvang van uw kind kunt u hiervoor een aanvraag indienen. De contactpersoon voor de opvang de komende weken is juf Denise. Zij is te bereiken via d.schouwenaars@borgesius.net  Zij neemt dan z.s.m. contact met u op.

Dagarrangement
Bij Kindcentrum De Klinkert vindt u alles onder één dak. Zo is in het gebouw, naast de basisschool, ook onze eigen peuterspeelzaal Hummelhonk gevestigd. Zij spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van het kind. Daarnaast zijn verschillende vormen van opvang aanwezig die worden verzorgd door kinderopvang De Dwergjes.

Door keuzes te maken kunt u voor uw kind een dagarrangement samenstellen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit voorschoolse activiteiten (VSA) en naschoolse activiteiten (NSA). Vanzelfsprekend kan een kind desgewenst gebruikmaken van de tussenschoolse opvang (TSO), het zogenaamde overblijven.
Een dagarrangement van 07.30u tot 18.30u behoort bij Kindcentrum De Klinkert tot de mogelijkheden.

De Dwergjes
Bij ons is het nooit saai! Als we niet buiten in de natuur op ontdekkingstocht zijn, dan volgen we een workshop judo of yoga, koken we een heerlijk diner voor onze ouders of schilderen we een levensgroot kunstwerk in het atelier. Bij De Dwergjes kunnen kinderen alles creëren en ondernemen, maar mogen ze ook rustig een boekje lezen. Jullie zijn altijd welkom voor een rondleiding.
Bekijk HIER de website voor alle informatie. 


Buitenschoolse opvang
Buitenschoolse opvang (BSO) is bedoeld voor schoolkinderen van 4 tot 13 jaar. Zij gaan tijdens de schoolvakanties naar de BSO. Bij BSO kan meer: men vangt niet alleen de kinderen op tijdens de vakanties, op studiedagen, maar ook wanneer u dat wenst 's ochtends voor de school begint en na schooltijd.

Vragen?
Voor vragen kunt u ook contact opnemen met Marjolijn Verhaar van De Dwergjes via 06-10649969.