Het leven van een leerkracht van groep 8 was tot...
Het basisonderwijs wil een vermindering van het...
Uitspraak van een ouder: "Opvang en meedoen aan naschoolse activiteiten draagt bij aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van mijn kind."

Dagarrangement
Bij Kindcentrum De Klinkert vindt u alles onder één dak. Zo is in het gebouw, naast de basisschool, ook onze eigen peuterspeelzaal Hummelhonk gevestigd. Zij spelen een belangrijke rol in de ontwikkeling van het kind. Daarnaast zijn verschillende vormen van opvang aanwezig.
Buiten de reguliere schooltijden zijn er verschillende vormen van opvang mogelijk. Door keuzes te maken kunt u voor uw kind een dagarrangement samenstellen.
U kunt bijvoorbeeld kiezen uit voorschoolse activiteiten (VSA) en naschoolse activiteiten (NSA). Vanzelfsprekend kan een kind desgewenst gebruikmaken van de tussenschoolse opvang (TSO), het zogenaamde overblijven.
Een dagarrangement van 08.00u tot 18.00u behoort bij Kindcentrum De Klinkert tot de mogelijkheden.

Brood en Spelen
Bij ons is het nooit saai! Als we niet buiten in de natuur op ontdekkingstocht zijn, dan volgen we een workshop judo of yoga, koken we een heerlijk diner voor onze ouders of schilderen we een levensgroot kunstwerk in het atelier. Bij Brood & Spelen kunnen kinderen alles creëren en ondernemen, maar mogen ze ook rustig een boekje lezen. Jullie zijn altijd welkom voor een rondleiding.
Kijk gerust op onze website www.broodpelen.nl of neem vrijblijvend contact op via 020-6621102.

Buitenschoolse opvang
Buitenschoolse opvang (BSO) is bedoeld voor schoolkinderen van 4 tot 13 jaar. Zij gaan tijdens de schoolvakanties naar de BSO.  Bij BSO kan meer: men vangt niet alleen de kinderen op tijdens de vakanties, op studiedagen, maar ook wanneer u dat wenst 's ochtends voor de school begint en na schooltijd.

Vragen?
Voor vragen kunt u ook contact opnemen met locatiemanager Joyce Dekkers. Kijk hier voor alle informatie m.b.t. de locatie De Klinkert.

BSO kantoor in Diemen: 020-6621102

TSO kantoor in Scherpenzeel: 033-2588684