Betekenis vermindering of verdwijning van...
Namen van unieke personen, plaatsen, organisaties,...
LINKS VOOR KINDEREN

Sites voor kids
Kinderen kunnen leuke dingen zeggen. Zij zien de wereld op hun eigen manier en daar komen soms ook grappige en heel wijze uitspraken uit. Hier geven wij ze een plekje.

Grappige uitspraak van een kleuter: "Juf, als het brandalarm gaat, dan moeten we snel het kaartje van 'buiten spelen' ophangen!"

Op deze pagina's vinden jullie leuke en handige sites. Sites waarop je extra dingen kunt oefenen, maar ook waar je nuttige informatie kunt vinden. Op de pagina Uitleg voor ouders (paarse knop) staan instructievideo's die ook voor leerlingen interessant zijn om te bekijken. Hiermee kan je de instructie van de juf of meneer over een bepaald onderwerp nog eens nakijken.
Heb je zelf nog tips voor interessante sites, mail ze dan naar ons!

Tip voor ouders
Kinderen zijn pas vanaf een jaar of 9 in staat om het Internet zelfstandig te verkennen. Hoe zorg je dat kinderen zorgeloos, veilig op het net kunnen vertoeven? Door betrokken te zijn bij wat ze doen. Geen enkele ouder stuurt zijn kinderen zomaar de straat op, de grote stad in. Voor ouders en kinderen is 'internetten' zonder risico net zo min mogelijk als zonder risico naar school fietsen.

Vraag uw kind altijd wat hij/zij gaat doen op het internet, kijk af en toe mee en volg geïnteresseerd zijn/haar activiteiten.