Het is allebei goed. 'Hij zegde af' is het...
Allen gebruik je om naar personen te verwijzen in...

Educatief vormgever Gwynn van Veldhoven: "Het is belangrijk dat alle kinderen gelijke kansen krijgen om zich te ontwikkelen. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is daarbij essentieel."

Samen onder één dak 
Een van de voorzieningen die kindcentrum De Klinkert te bieden heeft is een  peutergroep die door onze partner De Dwergjes wordt georganiseerd. Op een speelse manier leren de peuters sociale vaardigheden zoals rekening houden met elkaar, delen en natuurlijk samen spelen. Wij werken met thema's waarmee wij de kinderen verschillende activiteiten aanbieden. Er is veel aandacht voor hun creatieve ontwikkeling door met de peuters te tekenen en te knutselen.
 
Buiten kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven. Maar ook binnen is er volop ruimte om lekker te spelen: in de verschillende themahoeken, een puzzel maken of een spelletje doen. Een belangrijk onderdeel van het peuterspelen is de taalontwikkeling. Bij ieder thema leren de kinderen nieuwe woorden en lezen de pedagogisch medewerkers voor uit bijpassende boeken.

Uw kind wordt 2 jaar
Als uw kind twee jaar wordt mag het naar de peutergroep. De peuteropvang in Oudenbosch wordt druk bezocht, waardoor het raadzaam is uw kind tijdig aan te melden voor peutergroep De Klinkert.
Lees HIER meer over o.a. de openingstijden.

Inschrijven voor de peutergroep 
U kunt uw kind HIER inschrijven voor de peutergroep.

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjolijn Verhaar van De Dwergjes. Zij is te bereiken via:
06-10649969
info@dedwergjes.eu

De groep is te bereiken via:
06-57800085
peutergroepdeklinkert@dedwergjes.eu