Wat is er heerlijker dan in de herfstvakantie door...
In de betekenis 'elke woensdag' zijn woensdags en 's...

Educatief vormgever Gwynn van Veldhoven: "Het is belangrijk dat alle kinderen gelijke kansen krijgen om zich te ontwikkelen. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is daarbij essentieel."

Communicatie tijdens coronacrisis
In navolging van de basisschool hebben we ook voor onze peutergroep een klasbord aangemaakt. Klasbord is een communicatieplatform dat wij willen gebruiken om nauw in contact met u als ouder te blijven. Klasbord kan op een laptop of pc gebruikt worden, maar werkt ook eenvoudig via een app.
Na het eenvoudig aanmaken van een account is het mogelijk om een bord te volgen. Lijkt het u ook leuk om mee te lezen en reacties te kunnen plaatsen?  Maak dan ook een account aan. De inlogcode vindt u HIER.
 
Samen onder één dak met Hummelhonk
Een van de voorzieningen die kindcentrum De Klinkert te bieden heeft is een basisschool met eigen peuteropvang. Op een speelse manier leren de peuters sociale vaardigheden zoals rekening houden met elkaar, delen en natuurlijk samen spelen. Wij werken met thema's waarmee wij de kinderen verschillende activiteiten aanbieden. Er is veel aandacht voor hun creatieve ontwikkeling door met de peuters te tekenen en te knutselen.
 
Buiten kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven. Maar ook binnen is er volop ruimte om lekker te spelen: in de verschillende themahoeken, een puzzel maken of een spelletje doen. Een belangrijk onderdeel van het peuterspelen is de taalontwikkeling. Bij ieder thema leren de kinderen nieuwe woorden en leest de leidster voor uit bijpassende boeken.

Uw kind wordt 2 jaar
Als uw kind twee jaar wordt mag het naar de peutergroep. De peuteropvang in Oudenbosch wordt druk bezocht, waardoor het raadzaam is uw kind tijdig aan te melden voor de peuterspeelzaal.

Peuteropvang Hummelhonk is geopend op maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- en vrijdagochtend.
De tijden voor zijn: brengen om 8.30 uur en ophalen om 12.30 uur. 

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de leidsters via 0165-315168 of via pszhummelhonkklinkert@borgesius.net