Basisschoolleerlingen moeten al statistiek krijgen...
Minister Arie Slob van Basis- en Voortgezet...
Agenda
18oktober2019
Europese Codeweek
18oktober2019
Herfstvakantie
19oktober2019
Europese Codeweek
20oktober2019
Europese Codeweek

Directeur Gwynn van Veldhoven: "Het is belangrijk dat alle kinderen gelijke kansen krijgen om zich te ontwikkelen. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is daarbij essentieel."

Samen onder één dak met Hummelhonk
Een van de voorzieningen die kindcentrum De Klinkert te bieden heeft is een basisschool met eigen peuteropvang. Op een speelse manier leren de peuters sociale vaardigheden zoals rekening houden met elkaar, delen en natuurlijk samen spelen. Wij werken met thema's waarmee wij de kinderen verschillende activiteiten aanbieden. Er is veel aandacht voor hun creatieve ontwikkeling door met de peuters te tekenen en te knutselen.
 
Buiten kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven. Maar ook binnen is er volop ruimte om lekker te spelen: in de verschillende themahoeken, een puzzel maken of een spelletje doen. Een belangrijk onderdeel van het peuterspelen is de taalontwikkeling. Bij ieder thema leren de kinderen nieuwe woorden en leest de leidster voor uit bijpassende boeken.

Uw kind wordt 2 jaar
Als uw kind twee jaar wordt mag het naar de peutergroep. De peuteropvang in Oudenbosch wordt druk bezocht, waardoor het raadzaam is uw kind tijdig aan te melden voor de peuterspeelzaal.

Peuteropvang Hummelhonk is geopend op maandag, dinsdag, woensdagochtend, donderdag en vrijdagochtend.
De tijden voor de ochtendgroepen zijn: brengen tussen 8.45 uur - 9.00 uur en ophalen tussen 11.15 uur - 11.30 uur. Ouders die een kind op de basisschool hebben en die om 12.15u komen ophalen kunnen er ook voor kiezen om hun peuter om 12.00u op te halen.
De tijden voor de middaggroepen zijn: brengen tussen 13.00 uur - 13.15 uur en ophalen tussen 15.30 uur - 15.45 uur.

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de leidsters via 0165-315168 of via pszhummelhonkklinkert@borgesius.net